انواع نرم افزار انیمیشن سازی دو بعدی کدامند؟
اگر به ساخت انیمیشن هایی با سبک و سیاق کلاسیک علاقه مند هستید و یا در بازار داغ انیمیشن دو بعدی مبتنی بر وکتور میخواهید کار کنید، لازم میباشد با ابزارهای مناسب آن آشنا باشید. انواع مختلفی از نرم افزار انیمیشن سازی دو بعدی در بازار وجود دارند. نرم افزارهای ساخت انیمیشن دوبعدی متعددی در سطح اینترنت نیز موجود هستند که با کمی جستجو میتوان آنها را پیدا نموده و از آنها بهره برد. در این مقاله قصد داریم تا انواع مختلف نرم افزارها را معرفی نموده تا شکا با مطالعه آنها بتوانید بهترین مورد را برای خود برگزینید. پس تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید:
-تون بوم هارمونی (Toon Boom Harmony)
تون بوم هارمونی از آن دسته نرم افزارهایی میباشد که برای جایگاهی که الان دارد . سابقه این نرم افزار همه کاره به همان ابتدای دوران ورود کامپوترها به صنعت انیمیشن ها برمیگردد. ابزارهایی که در این نرم افزار در اختیار تولید کنندگان خود قرار میدهند سبب شده تا به سرعت یکی از مهم ترین ابزارهای انیمیشن های سریالی تبدیل گردد و صنعت ساخت انیمیشن های تلویزیونی رو تحت تاثیر خودش قرار دهد.
-تی وی پینت (TVPaint)
TVPaint چیز بیشتری از اماکن انیمیت و طراحی فریم به فریم در اختیار شما قرار نداده و شما برای ساخت انیمیشن دو بعدی خودتان باید تمام اون فریم ها در نرم افزار کشیده و از آن استفاده کنید. اما اینجا دقیقا همون نقطه قوت نرم افزار TVPaint به حساب میآید. ابزارهای طراحی و نقاشی این قدر در این نرم فزار خوب و قدرتمند عمل مینمایند که شما تقربیا قادر خواهید بود تا تمام حال و هوای نقاشی واقعی رو در این نم افزار پیاده سازی نمایید.
-ادوبی انیمیت (Animate CC)
به جرات میشه نرم افزار Animate CC بزرگترین نرم افزار این بخش قرار دارد. نرم افزاری که شاید سابقه و شهرت پر سابقه ای نداشته باشد اما میراث دار تجربه ای طولانی و ارزشمنده میباشد. در حقیقت Adobe Animate همون نرم افزار خوش نام و پر سابقه Flasمیباشد که تغییر چهره داده است و با یه اسم جدید پا به میدان گذاشته است.
بیشتر بخوانید: آموزش تدوین فیلم با موبایل
-افتر افکت After Effects
After Effects مهمترین نرم افزار برای ساخت موشن گرافیک و اینفوگرافی میباشد. از این نوع انیمیشن ها برای ساخت تیزرهای تبلیغاتی و تجاری مورد استفاده قرار میگیرد.
برای رسیدن به نتیجه ایده آل در این نوع انیمیشن ها، طراحی دوبعدی آنها بسیار با اهمیت است. After Effects امکانات ترکیب بندی بی نظیری را برای انتقال بین صحنه ها در اختیار شما قرار خواهد داد. البته انیمیت کردن کارکترها در این نوع انیمیشن ها بسیار محدود میباشد.
-نرم افزار Cartoon Animator
کارتون انیماتور Cartoon Animator یکی از بهترین نرم افزارها در حیطه انیمیشن سازی میباشد که خیلی سریع انیمیشن دلخواه خودتان را توسط این برنامه میتوانید بسازید.
-ادوب انیمیت Adobe Animate
از این برنامه بیشتر برای تولید محتواهای انیمیشنی مورد استفاده قرار میگیرد و این یک نرم افزار فریم به فریم به حساب میآید. اگر به دنبال ساخت بازی های فلش یا ساخت Gif های متحرک میباشید، برنامه Adobe Animate یکی بهترین گزینه ها برای شما میباشد. همچنین خود شرکت Adobe تعداد زیادی پروژه و آموزش های مختلف آماده نموده که خواهید توانست جهت یادگیری هرچه سریعتر این برنامه از آن استفاده نمایید.
-ادوب افتر افکت Adobe After Effects
برنامه Adobe After Effects یکی از بهترین برنامه ها برای ساخت موشن گرافیک میباشد. بنابراین اگر به دنبال ساخت موشن گرافیک حرفه ای میگردید، این برنامه یکی از گزینه های مناسب میباشد. ادوب افتر افکت از سال 1995 این امکان را برای فیلم برداران، طراحان وب سایت و صنعت فیلم و تلویزیون فراهم کرده و در اختیار آنان قرار داده است. خیلی مشکل میتوان بیان داشت که برنامه افتر افکت در واقع یک برنامه مخصوص انیمیشن میباشد.
– نرم افزارموهو Moho
-نرم افزار Clip Studio Paint
از نرم افزار Clip Studio Paint در گذشته بیشتر برای ساخت داستان های مانگا یا مصور استفاده شده است. اما امروزه بیشتر برای ساخت انیمیشن از آن استفاده میکنند . با داشتن و دانستن قابلیت های انیمیشنی این برنامه حتی از این برنامه به جای برنامه های گرانی همچون TV Paint و Toon Boom میتوان بهره برد.
– Photoshop
از برنامه Photoshop هم می توان برای ساخت انیمیشن بهره برد. هرچند که این برنامه برای ساخت انیمیشن ساخته نشده اما یکسری قابلیت های پایه نظیر تایم لاین را دار میباشد که میتوان در آن انیمیت نمود.
-برنامه Opentoonz
برنامه Opentoonz نیز یکی دیگر از برنامه های ساخت انیمیشن میباشد. انیمیشن ماری و گل جادوگر توسط این برنامه ساخته شده و بسیار پربیننده و عالی میباشد.