بهترین نرم افزار های ساخت انمیشن کدامند؟
قلمرو گرافیک و پویانمایی از جذابترین و پُرطرفدارترین حوزههای دنیای تصویرسازی دیجیتال به حساب میآید. بسیاری از ما این تفکر را داریم که تولید انیمیشنهای دو بعدی و سه بعدی فقط در انحصار قشر خاصی میباشد که تجهیزات گران قیمتی در اختیار دارند. شاید تا چند سال پیش کاملاً نظر صحیحی بود اما امروزه با نرم افزار های ساخت انمیشن متنوعی که به وجود آمده است، همه قادر خواهند بود با کمی ذوق و حوصله، انیمیشن دلخواه خود را تهیه و تولید کنند.
بهترین نرم افزار های ساخت انمیشن کدامند؟ یافتن برنامه انیمیشن سازی با گوشی مناسب از میان انبوه آنها این امکان را دارد وقتگیر و طاقتفرسا و شاید کسل کنند باشد، به همین علت و برای راحتی شما تعدادی از بهترین اپلیکیشنها و نرمافزارهای تولید انیمیشن بر روی سیستمهای عامل مختلف را دراین مقاله برای شما آورده ایم.
برای کار با نرم افزارهای انیمیشن چه سیستمی عاملی مورد نیاز است؟
به این موضوع دقت نمایید که هر نرم افزاری بسته به سیستم موتور رندرینگ و … امکان دارد سیستم قوی تری مورد نیازش باشد. مثلا در این لیست نرم افزار لومیون به سیستم قوی نیاز نداشته ولی مثلا تری دی مکس ممکن سیستم عاملی بالاتری را نیاز داشته باشد.
اما به صورت خلاصه؛ حداقل سیستم بیان شده ذیل برای آن مورد نیاز است:
- پردازنده اینتل نسل ششم به بعد و حداقل core i5( اگر از لپ تاپ استفاده میکنید حداقل core i7 مورد نیازتان است)
- کارت گرافیک شما باید از نوع ddr5 و بالاتر باشد
- رم ۱۲ گیگابایت از نوع ddr4
- حافظه (هارد) از نوع SSD با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت به بالا
1-نرم افزار کی شات KeyShot
کی شات، نرم افزار سه بعدیِ سریع با محیط کاربری آسان میباشد. این ابزار به کاربر این قابلیت را میدهد تا در عرض چند دقیقه، از یک مدل ساده به حالت بصری فوق العاده دست پیدا کند. کی شات، راه حلی برای آن دسته از طراحانی میباشد که تمایلی به از دست دادن وقت خود با نرم افزارهای رندرینگ پیچیده را نداشته وقتشان بسیار ارزشمند است.
2-نرم افزار K-3D
اگر شما روی مدل های سه بعدی کار انجام میدهید، K-3D یکی از نرم افزارهایی میباشد که باید با آن بیشتر در مورد آن بدانید. K-3D یک نرم افزار انیمیشن سازی سه بعدی و مدلسازی میباشد که پلاگین ها را با ساختار بصری لوله ای ترکیب مینماید تا از آن، ابزار انعطاف پذیر و قوی برای کاربران تولید کند.
3-اپلیکیشن ساخت کارتون FlipaClip(اندروید وiOS)
اگر به خلق کارتون علاقهمند هستید، اپلیکیشن FlipaClip تمام آنچه را که نیاز خواهید داشت در اختیار شما میگذارد. ابزارهای مختلف نقاشی و رسم، سیستم لایهای برای هر فریم، امکان روتوسکوپ بر روی فریمهای ویدیویی، امکان گذاشتن صدا و بسیاری از ویژگیهای دیگر، اپلیکیشن FlipaClip را در گروه بهترین، خلاقانهترین و پرطرفدارترین ابزارهای تولید انیمیشن جای داده است.
بیشتر بخوانید: انواع نماها در دوربین به چه صورت خواهد بود؟
5-اپلیکیشن ساخت کارتون PicsArt Animator(اندروید وiOS)
با این اپ خواهید توانست به سرعت و به آسانی کارتونهای دلخواه را به وجود آورید. ویژگیهای بسیار خوبی مانند لایهبندی، صداگذاری و نقاشی فریم به فریم در این اپلیکیشن پیشبینی گردیده است. آنچه به جذابیت این اپ میافزاید قابلیت خلق ایموجی از تصویر خودتان میباشد.
6-نرم افزار لومیون Lumion
لومیون عمدتا توسط طراحان داخلی، معماران و کسانی که انیمیشن را برای معرفی مختصر کارهایشان می خواهند، مورد استفاده قرار میگیرد. نرم افزاری نسبتا جدید و قدرتمند میباشد که با سایر نرم افزارهای طراحی همچون dsmax3، Rhino ، اسکچاپ و … کاملا سازگار است.
7-نرم افزار تری دی مکس
تری دی مکس نرم افزاری میباشد که بسیار گسترده است و تقریبا با تمامی نرم افزارهای سه بعدی سازی موجود در بازار سازگاری کامل دارد. نکته بسیار مهم در مورد تری دی مکس این میباشد که شما هم کار سه بعدی سازی و هم انیمیشن را خواهید توانست در داخل خود نرم افزار انجام داده و نیاز به غیر نداشته باشید.
8-نرم افزار Toon Boom Harmony
اپلیکیشن Toon Boom Harmony یک انتخاب خوب برای کاربران مبتدی تا پیشرفته است. به گونه ای که خواهند توانست با بهره گیری از ابزارهای مختلف بهترین اثر را به وجود آورند. در این نرم افزار خواهید توانست از تصاویر مختلف و یا نقاشی های اسکن شده برای ساخت انیمشین های خود استفاده نمایید. Toon Boom Harmony بسیار مقرون به صرفه است و هزینه ها را به صورت چشم گیری کاهش میدهد.
9-نرم افزار CelAction2D
آیا خبر داشتید انیمیشن مستر بین با نرم افزار CELACTION 2D تولید شده است؟ نرم افزار انیمیشن CELACTION 2D اغلب برای ایجاد انیمیشن های پیچیده نیازمند استو توسط حرفه ای ها مانند طراحان بازی، کارتونیست ها، معماران و هنرمندان مورد استفاده قرار میگیرد.